VIP CARD - pharmadeal.gr

  2310789030
Μετάβαση στο περιεχόμενο

VIP CARD

Νέα κάρτα προνομίων πελάτη VIP
Αποκτήστε την και επωφεληθείτε από τα προνόμια της

Τι είναι η προνομιακή κάρτα VIP;

H GRAPHONE ως ανταμοιβή για όλους τους πελάτες της φαρμακοποιούς δημιούργησε ένα προνομιακό πρόγραμμα ειδικών εκπτώσεων και δωρεάν παροχών μέσω της νέας κάρτας VIP. Ως μέλος ανταμείβεσθε για την αγοραστική σας πιστότητα, αξιοποιώντας όλα τα προνόμια που σας παρέχει η κάρτα κατά τις αγορές σας. Η νέα κάρτα προνομίων VIP προσφέρει την δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε εκπτωτικούς εναλλακτικούς τιμοκαταλόγους σε φαρμακοποιούς της Ελλάδος και της Κύπρου. Ωστόσο, πέρα από τις εκπτωτικές τιμές προσφέρει δωρεάν παροχές σε υπηρεσίες και προϊόντα. Ουσιαστικά, το πρόγραμμα της κάρτας πελάτη VIP σχεδιάστηκε με ευέλικτο τρόπο, ώστε να έχει πολλαπλά οικονομικά οφέλη το φαρμακείο σας σε ετήσια βάση.


Γιατί να γίνω μέλος της προνομιακής κάρτας VIP;

Γιατί όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η κάρτα σας παρέχει την δυνατότητα να κερδίζετε σε κάθε αγορά σας, όπου σε ετήσια βάση η εξοικονόμηση χρημάτων είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Οι βασικοί πυλώνες που στηρίζουν την δυναμική της κάρτας είναι κατά κανόνα οι χαμηλές τιμές, πέρα κάθε εκπτωτικού ορίου που τέθηκε μέχρι σήμερα ως lock price. Δηλαδή οι τιμοκατάλογοι VIP που λαμβάνετε κατά την εγγραφή σας ως μέλος, έχουν υπολογιστεί με τέτοιο ακριβή τρόπο, όπου με την πιστότητα αγορών και την τακτική χρήση της κάρτας, προκύπτει μια ισορροπημένη συνεργασία με ανταποδοτικά οφέλη για όλους. Πιστεύουμε ωστόσο, ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να γνωρίζετε ως μέλος μας, πως η εταιρία οφείλει να προωθεί τα προϊόντα της με τιμές που την καθιστούν βιώσιμη.


Τι ακριβώς κερδίζω ως μέλος της προνομιακής κάρτας VIP;

Πέρα από τον εκπτωτικό τιμοκατάλογο που λαμβάνετε, με την εγγραφή σας ως μέλος κερδίζετε άμεσα 1000 επαγγελματικές κάρτες για το φαρμακείο σας, εντελώς δωρεάν συνοδευόμενες με την πρώτη σας παραγγελία. Ωστόσο, εάν σας έχουν κουράσει τα κοινότυπα σχέδια που κυκλοφορούν εδώ και τόσα χρόνια, το σχεδιαστικό μας τμήμα είναι έτοιμο να δημιουργήσει για σας εντελώς δωρεάν ένα νέο λογότυπο για το φαρμακείο σας. Ενώ στην περίπτωση που θέλετε έναν σταυρό LED, ο νέος τιμοκατάλογος VIP σας δίνει την δυνατότητα να τον αγοράσετε φθηνότερα και η εγκατάσταση του γίνεται εντελώς δωρεάν όπου κι αν βρίσκεστε, επειδή είστε μέλος της κάρτας VIP.  Βέβαια, επειδή θέλαμε να είναι κατ' ουσίαν ανταποδοτικό το πρόγραμμα της κάρτας VIP, δώσαμε την ευκαιρία σε κάθε μέλος να κερδίζει κλιμακωτά μπόνους με τις συνολικές ετήσιες αγορές του σε δωροεπιταγή, εξαργυρώνοντας την με προϊόντα που έχει ανάγκη.

  • Ετήσιες αγορές από 500 ευρώ μέχρι 1500 ευρώ  |   5% επί του τζίρου σε δωροεπιταγή,
  • Ετήσιες αγορές από 1501 μέχρι 2500 ευρώ   |   7% επί του τζίρου σε δωροεπιταγή,
  • Υψηλή κλίμακα για ετήσιες αγορές από 2501 ευρώ και άνω   |   10% επί του τζίρου σε δωροεπιταγή


Υπάρχουν άλλα προνόμια ως μέλος της προνομιακής κάρτας VIP;

Βέβαια υπάρχουν. Με την κάρτα σας έχετε την δυνατότητα να λάβετε αυτόματα μέρος σε διαγωνισμούς που διοργανώνει η εταιρία κατά διαστήματα με πλούσια δώρα και ταξίδια. Επίσης, έχετε προνομιακή ενημέρωση μέσω email ή τηλεφωνικά σε προσφορές νέων προϊόντων που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας τακτικότατα ( κάθε βδομάδα ή κάθε μήνα ). Ωστόσο, μέσω του προσωπικού σας κωδικού θα έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας www.pharmadeal.gr για ενημέρωση αγορών και λοιπών υπηρεσιών.


Πως μπορώ να γίνω μέλος της προνομιακής κάρτας VIP;

Υπάρχει παρακάτω η σχετική προσωρινή φόρμα εγγραφής που μπορείτε να συμπληρώσετε με τα πλήρη στοιχεία σας, τα οποία θα συμπληρωθούν στην επίσημη φόρμα εγγραφής και θα σταλούν στο φαρμακείο σας με τα ΕΛΤΑ COURIER σε φάκελο για υπογραφή και σφραγίδα μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα, εκπτωτικούς τιμοκαταλόγους και την προσωπική κάρτα μέλους VIP.

Δείτε την επίσημη φόρμα εγγραφής και τους όρους συμμετοχής της κάρτας μέλους VIP εδώ  


ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ VIP


 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ VIP

Επιστροφή στο περιεχόμενο