pharmadeal®2018

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΑ | ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ | ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ LED | ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Η ιστοσελίδα υποστηρίζεται από την GRAPHONE ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέες μειωμένες τιμές -50%

Πάνινες τσάντες NonWoven επαναχρησιμοποιούμενες REUSE
με πιέτα  | με επιλογές εκτύπωσης | με εκτύπωση Α+Β όψη  | σε απίστευτες τιμές

Λίγα λόγια για την επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα REUSE

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήσαμε ότι είναι έντονο το ενδιαφέρον της αγοράς για επαναχρησιμοποιούμενες πάνινες τσάντες κάθε είδους. Αποφασίσαμε λοιπόν να μειώσουμε το κόστος σημαντικά σε αυτή τη κατηγορία, ώστε να μπορεί ο φαρμακοποιός να προσφέρει τσάντες στους πελάτες του χωρίς να ξοδεύει μια περιουσία. Ξεκινήσαμε άμεσα συνεργασίες με μεγάλα εργοστάσια του εξωτερικού που έχουν δυναμική παραγωγή τσαντών μεγάλου τιράζ, όπου μας δίνεται η δυνατότητα να σας προσφέρουμε μια νέα βιομηχανοποιημένη τσάντα που εκτυπώνεται πριν κατασκευαστεί. Ωστόσο, δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση σε δύο κύρια σημεία, την σταθερή ποιότητα σε σχέση με την χαμηλή τιμή και την δυνατότητα πολλαπλών επιλογών εκτυπώσεων και υλικού.

Συνεπώς μπορούμε να εκτυπώσουμε απευθείας στην τσάντα το λογότυπο σας σε ένα, δύο ή περισσότερα χρώματα σε κάθε όψη με το σχέδιο που επιλέγετε στην ποσότητα των 500 ή 1000 τεμαχίων. Οι παραγωγές αυτές που επιτυγχάνουν τόσο χαμηλές τιμές δεν προσφέρονται για μικρότερες ποσότητες εκτυπώσεων. Οι συμφέρουσες τιμές που θα δείτε παρακάτω πλέον αγγίζουν ποσοστό έκπτωσης ίσο με 40%-50% σε σχέση με παλιότερους τιμοκαταλόγους του 2016-2017. Είναι ευκαιρία να χαρίσετε τους πελάτες σας επαχρησιμοποιούμενες τσάντες Nonwoven REUSE με πιέτα, ώστε να επιτύχετε μια επαναλαμβανόμενη προβολή του φαρμακείου σας.

Δείτε παρακάτω στον πίνακα τις οικονομικές τιμές

Προϊόν

Εκτύπωση τσάντας

Ποσότητα

Τιμή

Πάνινες τσάντες NonWoven 30Χ35+8 με πιέτα
Μονοχρωμία σε Α + Β όψη
500 τσάντες
0,65 ευρώ + ΦΠΑ 24%

Πάνινες τσάντες NonWoven 30Χ35+8 με πιέτα

Μονοχρωμία σε Α + Β όψη
1000 τσάντες
0,60 ευρώ + ΦΠΑ 24%
Πάνινες τσάντες NonWoven 30Χ35+8 με πιέτα
Διχρωμία σε Α + Β όψη
500 τσάντες
0,70 ευρώ + ΦΠΑ 24%
Πάνινες τσάντες NonWoven 30Χ35+8 με πιέτα

Διχρωμία σε Α + Β όψη

1000 τσάντες

0,65 ευρώ + ΦΠΑ 24%

Πάνινες τσάντες NonWoven 30Χ35+8 με πιέτα
Τριχρωμία σε Α + Β όψη
1000 τσάντες
0,70 ευρώ + ΦΠΑ 24%
Πάνινες τσάντες NonWoven 30Χ35+8 με πιέτα
Τετραχρωμία σε Α + Β όψη
1000 τσάντες
0,75 ευρώ + ΦΠΑ 24%

Να σημειωθεί ότι στις ποσότητες των 500 τεμαχίων εκτυπώνονται μόνο μονόχρωμες και δίχρωμες τσάντες.
Τρίχρωμες και τετράχρωμες τσάντες εκτυπώνονται μόνο 1000 τεμάχια

Πάνινες τσάντες NonWoven επαναχρησιμοποιούμενες REUSE

Οικονομικές τιμές επώνυμης τσάντας NonWoven

Γίνεται εκτύπωση σε όλη την επιφάνεια της τσάντας σε υλικό NonWoven 100 γραμμαρίων, μονοχρωμία, διχρωμία, τριχρωμία ή τετραχρωμία σε κάθε όψη Α+Β με το σχέδιο επιλογής σας και την επωνυμία του φαρμακείου στην ποσότητα των 500 ή 1000 τεμαχίων.

Διάσταση τσάντας 30X35+8 πιέτα

Μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς την τσάντα που θέλετε, επιλέγοντας το χρώμα από το κύριο σώμα της τσάντας, το ρέλι περιμετρικά, την φάσα, τα χερούλια και την πλαϊνή πιέτα. Παρακάτω θα βρείτε πίνακα που αναφέρει τα βήματα αναλυτικά και πίνακα επιλογής σχεδίων.

Παράδοση εντός 20-25 ημερών από την ημέρα κατάθεσης.

Να σημειωθεί ότι η εκτύπωση γίνεται σε εργοστάσια του εξωτερικού και δεν υπάρχει δυνατότητα πίστωσης, παρά μόνο με προεξόφληση του ποσού, όπως προβλέπεται σε κάθε εισαγωγή.


Εναλλακτική πρόταση

Εάν επιθυμείτε μικρότερη ποσότητα, 100, 200, 300 ή περισσότερα τεμάχια διατείθεται σε ανώνυμη τσάντα τετράχρωμη στην τιμή των 0,80 ευρώ + ΦΠΑ 24% ( βλέπε φωτό δίπλα ). Η ανώνυμη τσάντα δεν εκτυπώνεται με την επωνυμία σας.

Οικονομική τιμή ανώνυμης τσάντας : 0,80 ευρώ

Την ανώνυμη τσάντα μπορείτε να την προσφέρετε δωρεάν, αλλά επειδή δεν αποτελεί διαφημιστικό μέσο προβολής και δεν έχει εκτύπωση της επωνυμίας σας, μπορείτε να την χρεώσετε στους πελάτες σας στην τιμή που θα ορίσετε εσείς. Αυτή η τακτική εφαρμόζεται πλέον από πολλά καταστήματα λιανικής.
Επιλέξτε κωδικοποιημένα σχέδια εδώ

Οι μακέτες των φαρμακείων που εμφανίζονται είναι εικονικές και χρησιμοποιούνται μόνο για την διευκόλυνση επιλογής σχεδίου.
Μπορείτε να επιλέξετε με κωδικό κάποια από τα σχέδια που προτείνουμε ή να ζητήσετε να σταλούν συγκεκριμένα σχέδια στο email σας.
Σημειώστε στα σχόλια τις παρατηρήσεις σας σχετικά με το σχέδιο που επιθυμείτε να εκτυπώσουμε ή στείλτε μας το δικό σας στο : info@graphone.gr

Φόρμα ενδιαφέροντος για τσάντες Nonwoven REUSE με πιέτα


 Μονοχρωμία
 Διχρωμία
 Τριχρωμία
 Τετραχρωμία
 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Θα σας αποσταλεί ο λογαριασμός τράπεζας στο email που δηλώσατε για την κατάθεση του ποσού.

Επιστροφή στο περιεχόμενο